درمان با قارچ
درمان با قارچ
ویتامین ها
قارچ ها منبع خوبی از ویتامین ها از جمله تیامین (ویتامین B1)، ریبوفلاوین (ویتامینB2 )، نیاسین، بیوتین و آسکوربیک اسید (ویتامین C) می باشند. قارچ ها نیز حاوی مقادیر قابل ملاحظه ای فسفر، سدیم، پتاسیم و مقدار کمتری کلسیم هستند (جدول 4).
بیماری های قلب و کرونری
بیماری های قلب و کرونری غالباً در اثر سطوح بالای کلسترول حادث می گردد. قارچ ها حاوی فیبر زیاد و چربی کم می باشند. آزمایشات به عمل آمده بر روی قارچ شی تاکه نشان داده است که به ویژه قارچ های ضخیم تر donko در پایین آوردن سطح کلسترول موثر می باشند. حتی تلفیق شی تاکه با گوشت خوک سطح کلسترول را کاهش می دهد. قارچ های صدفی حاوی موادی هستند که سطح کلسترول را در سرم (خونابه) و کبد خرگوش پایین آورده است.
سرطان
بسیاری از قارچ ها حاوی موادی هستند که از رشد تومور جلوگیری می نمایند. غالباً این مواد متعلق به گروه پلی ساکارید ها می باشند. مانند لنتینان(Lentinan) از شی تاکه (Leantinus edodes)، شی زوفیلان (Schizophyllan) از شی زوفیلوم (Schizophyllum commune) و گری فولان (Grifolan) از گری فولا (Grifola frondosa). هم اینک عصاره قارچ کله میمون(Hericiom erinaceus) جهت افزایش تأثیرات شیمی درمانی یا رادیوتراپی و تسکین و بهبودی بیماران مورد استفاده قرار می گیرند.
دیابت
تحقیقات به عمل آمده بر روی حیوانات نشان می دهد که قارچ هایی از قبیل Cordyceps sinensis، Lenttinus edodes، Grifola frondosa، Pleurotus ostreatus، همگی دارای تأثیر مثبتی بر روی دیابت می باشند. در تاریخ کهن از قارچ های Shagge mane و Ink Cap برای تأمین این منظور استفاده به عمل می آمده است.
. . برای مطالعه شما



