موادغدایی حاوی روی

چه موادغدایی حاوی روی هستند؟

چه موادی غذایی حاوی روی هستند؟

علائم کمبود روی در بدن انسان


به طور تقریبی در هر گرم گوشت 3 تا 5 میلی گرم روی وجود دارد.

نان سفید، چربی و شکر فاقد روی هستند.

گوشت، جگر، تخم مرغ، خرچنگ، میگو، گندم سبوسدار، تخم کدو، کدو حلوایی و گوجه فرنگی از روی غنی هستند.
با خوردن هر 100 گرم عدس یا نخود یا گندم آسیاب نشده می توان 4 تا 5 میلی گرم روی وارد بدن کرد.

در هر 100 گرم سبوس گندم یا هر 100 ذرت، 3میلی گرم به بدن می رسد.
تخم کدو حاوی روی فراوان است که خوشبختانه در ایران بیشتر از سایر کشورها استفاده می شود. در هر 100 گرم آن 5/6 تا 5/7 میلی گرم روی یافت می شود.
جالب است که بدانید، جوانه گندم، حاوی 17 میلی گرم روی، و به عبارتی غنی از روی است و خوردن آن به تمام افراد توصیه می شود.
در هر 100 گرم جگر گوساله، 8/7 میلی گرم روی وجود دارد.

ماده غذایی پر اهمیت در رساندن روی به بدن، صدف خوراکی است که در هر 100 گرم آن 60-59 میلی گرم روی وجود داشته و بسیار غنی است که البته در ایران مصرف نمی شود.

علائم کمبود روی در بدن انسان
1- زخم های طول کشیده
2- ریزش مو، اختلالات رشد ناخن ها و پوسیدگی دندانها
3- اختلالات باروری و کاهش میل جنسی
4- اسیدوز خفیف در خون
5- کندی رشد بچه ها
6- خشکی پوست و اگزما
7- عفونت های راجعه
8- کاهش اشتها
9- اختلالات حس های بویایی، بینایی و چشایی (تشخیص ندادن طعم غذاها)
10- نداشتن تمرکز حواس
11- زخم های معده
12- اختلال جذب ویتامین A در بدن

. . برای مطالعه شما

هلو
هلو   هلو با پوست نرم و گوشت شیرین خود، یکی از بهترین میوه‌های تابستانی است. هلو موادمغذی بسیاری را با کالری کم و بدون چربی فراهم می‌کند که می‌تواند انتخاب بسیار س...
نیازهای اساسی آموزش در دیابت
نیازهای اساسی آموزش در دیابت نیازهای اساسی آموزش در دیابت فرد مبتلا به دیابت باید مهارت و اطلاعات کافی را در زمینه های زیر بدست آورد:•    اهداف درمان فوری•    ...
آزمایش های لازم برای کاهش وزن
آزمایش های لازم برای کاهش وزن در لاغر شدن هیچ چیز ناامید کننده تر از این نیست که تمام مدت از برنامه غذایی سالمی پیروی کنید، اما باز هم نتوانید به وزن دلخواهتان برسید یا ذره ای از وزنتان کم...
خطر سکته را با خوردن سیب و گلا...
خطر سکته را با خوردن سیب و گلا... "مصرف میوه هایی با قسمت های خوردنی سفید رنگ مثل سیب و گلابی می تواند تا 52٪ خطر سکته را کاهش دهد" این گفته ی محققان دانشگاه واگنینگن هلند است که در ژورنال Ameri...