مغزها (آجیل یا خشک بار)
مغزها و آجیل یا خشک بار
مغرها که بر اساس شواهد از 10000 هزار سال قبل از میلاد به عنوان منبع غذایی انسان بوده اند حاوی هواد مغذی متنوع و ارزشمندی هستند و امروزه بیش از 25 نوع آنها در سرساسر دنیا می روید.
این گروه از مواد غذایی، حاوی مواد مغذی گوناگونی مثل پروتئین، آهن، روی، کلسیم، پتاسیم و بسیاری از ریزمغذیها بوده و مصرف برخی از آنها می تواند در تقویت سیستم ایمنی، کاهش کلسترول خون، کاهش خطر بیماریهای قلبی – عروقی و پیشگیری از استئوپروز مفید باشد.
در مقالات بعد به معرفی برخی از انواع خشکبار و ارزش تغذیه ای آنها می پردازیم.
بادام
. . برای مطالعه شما

مقایسه روشهای اندازه گیری چربی...
مقایسه روشهای اندازه گیری چربی بدن
اندازه گیری ترکیب بدن به چند روش قابل اندازه گیری است، که شامل روش هایی ساده و اغلب با دقت پایین تا روش هایی دقیق ولی پرهزینه...

علادم بی اشتهای عصبی و درمان ق...
بی اشتهایی، علائم، دلایل و راههای مقابله با آن
قبل از این که اقدام به هر نوع خوددرمانی بکنید بهتر است به پزشک مراجعه کنید. به خاطر این که تنها، یک متخص...

برای ترش کردن ( ریفلاکس ) چه ب...
برای ترش کردن ( ریفلاکس ) چه بخوریم و چه نخوریم ؟؟؟بازگشت اسید از دریچه بین معده و مری باعث سوزش سردل و احساس مزه های شبیه به ترشی یا تلخی میشود درد حالت...

میزان انرژی مورد نیاز
میزان انرژی، پروتئین و مایعات مورد نیاز
ارزیابی انرژی عواملی که در برآورد انرژی مورد نیاز باید در نظر گرفته شوند،
عبارتند از: - سن و جنس - وزن بدن، قد و ترکیب...
Keywords: