مغزها (آجیل یا خشک بار)

مغزها و آجیل یا خشک بار

خواص آجیل
مغرها که بر اساس شواهد از 10000 هزار سال قبل از میلاد به عنوان منبع غذایی انسان بوده اند حاوی هواد مغذی متنوع و ارزشمندی هستند و امروزه بیش از 25 نوع آنها در سرساسر دنیا می روید.
این گروه از مواد غذایی، حاوی مواد مغذی گوناگونی مثل پروتئین، آهن، روی، کلسیم، پتاسیم و بسیاری از ریزمغذیها بوده و مصرف برخی از آنها می تواند در تقویت سیستم ایمنی، کاهش کلسترول خون، کاهش خطر بیماریهای قلبی – عروقی و پیشگیری از استئوپروز مفید باشد.
در مقالات بعد به معرفی برخی از انواع خشکبار و ارزش تغذیه ای آنها می پردازیم.
 
بادام

اندر خواص میوه‌ی شاه بلوط

پسته

. . برای مطالعه شما

اهمیت تغذیه ای قارچ های خوراکی
اهمیت تغذیه ای قارچ های خوراکی اهمیت تغذیه ای قارچ های خوراکی  قارچ های خوراکی دارای مواد با ارزش غذایی بالایی مانند آب، املاح و انواع ویتامین ها هستند که به صورت خلاصه در زیر به آن ها اشاره...
دیابت  حاملگی چیست ؟
دیابت حاملگی چیست ؟ Gestational Diabetes Mellitus  دیابت  حاملگی چیست ؟  دیابت حاملگی (GDM) نوعی دیابتی است که در دوران اولین بارداری بروز می کند.  در آمریکا ا...
گاما آمینوبوتیریک اسید یا گابا...
گاما آمینوبوتیریک اسید یا گابا... گاما آمینوبوتیریک اسید یا گابا (GABA)گابا ناقل عصبی اصلی در نورونهای مغزاست ودر نخاع نیز اهمیت دارد گابا به دو نوعA GABA وB GABAتقسیم می شوند. اين مواد به عبور ...
تاثیر رژیم غذایی بر سقط جنین م...
تاثیر رژیم غذایی بر سقط جنین م... تاثیر رژیم غذایی بر سقط جنین مکرررژیم غذایی در سقط جنین شاید بسیاری از خانمها سقط جنین را تجربه کرده باشند گرچه یک تحول روانی در مادر می‌شود اما خوشبختانه در ۹۵...