بادام زمینی

خواص بادام زمینی

بادام زمینی


یکی از دانه های روغنی بسیار با ارز و خوش طعمی است که به آن پسته شامی نیز می گویند

این دانه از گیاهی یک ساله بدست می آید زادگاه اولیه این گیاه برزیل است ولی امروزه در بسیاری از کشورها از جمله ایران نیز می رویدروغن آن به نام آراشید یکی از روغن های مرغوب است که در طباخی و صنعت از آن استفاده می شود
اسیدهای چرب غیراشباع اولئیک و  اسیدهای چرب غیراشباع لینولئیک سهم عمده ای از چربی های بادام زمینی را تشکیل داده و مقادیر قابل توجهی از ویتامین E را تأمین می کنند. بادام زمینی از منابع عالی روی است که در تقویت سیستم ایمنی نقش دارد
همچنین بدلیل دارا بودن اسید فولیک در پیشگیری از بیماریهای قلبی نیز مفید  است
کرۀ بادام زمینی نیز که در سال 1800 به بازار آمد، حاوی مواد مغذی موجود در بادام زمینی بوده و منبع خوب کلسیم و آهن برای گیاهخواران می باشد. انواع کم چربی آن نیز به بازار آمده است.

مواد مغذی موجود در 100 گرم بادام زمینی
564 کالری

26 گرم پروتئین

46 گرم چربی

6 گرم فیبر

10 میلی گرم ویتامین E

60 میلی گرم کلسیم

3 میلی گرم آهن

4 میلی گرم روی

3 میکرو گرم سلنیوم

110 میکرو گرم فولات

CLA چربی خوب یا بد؟

Gestational Diabetes Mellitus دیابت حاملگی چیست ؟

5 روش سریع برای سفت كردن شكم

. . برای مطالعه شما

رژیم غذایی مایع صاف
رژیم غذایی مایع صاف رژیم های غذایی تغییر یافته1. رژیم مایع صاف اهداف:1-    تأمین مقداری کالری و الکترولیت برای جلوگیری از دهیدراتاسیون (کم آبی) ناشی از اسهال و استفر...
بادام
بادام خواص بادام بادام درختی است از خانواده Rosaceae و از جنس Prunus دانشمندان گیاه شناس موطن اصلی بادام را به ایران نسبت می دهند بادام از آسیا به اروپا و از آنجا ب...
پیشگیری از پوکی استخوان
پیشگیری از پوکی استخوان یکی از مشکلات شایع جامعه امروزی پوکی استخوان بویژه در سنین میانسالی می باشد.مانند هر بیماری دیگر پیشگیری از ابتلا از درمان مقدمتر و می تواند اثرات مفید بیشتری د...
برای ترش کردن ( ریفلاکس ) چه ب...
برای ترش کردن ( ریفلاکس ) چه ب... برای ترش کردن ( ریفلاکس ) چه بخوریم و چه نخوریم ؟؟؟بازگشت اسید از دریچه بین معده و مری باعث سوزش  سردل و احساس مزه های شبیه به ترشی یا تلخی میشود درد حالت...