بادام زمینی
خواص بادام زمینی
یکی از دانه های روغنی بسیار با ارز و خوش طعمی است که به آن پسته شامی نیز می گویند
این دانه از گیاهی یک ساله بدست می آید زادگاه اولیه این گیاه برزیل است ولی امروزه در بسیاری از کشورها از جمله ایران نیز می رویدروغن آن به نام آراشید یکی از روغن های مرغوب است که در طباخی و صنعت از آن استفاده می شود
اسیدهای چرب غیراشباع اولئیک و اسیدهای چرب غیراشباع لینولئیک سهم عمده ای از چربی های بادام زمینی را تشکیل داده و مقادیر قابل توجهی از ویتامین E را تأمین می کنند. بادام زمینی از منابع عالی روی است که در تقویت سیستم ایمنی نقش دارد
همچنین بدلیل دارا بودن اسید فولیک در پیشگیری از بیماریهای قلبی نیز مفید است
کرۀ بادام زمینی نیز که در سال 1800 به بازار آمد، حاوی مواد مغذی موجود در بادام زمینی بوده و منبع خوب کلسیم و آهن برای گیاهخواران می باشد. انواع کم چربی آن نیز به بازار آمده است.
مواد مغذی موجود در 100 گرم بادام زمینی
564 کالری
26 گرم پروتئین
46 گرم چربی
6 گرم فیبر
10 میلی گرم ویتامین E
60 میلی گرم کلسیم
3 میلی گرم آهن
4 میلی گرم روی
3 میکرو گرم سلنیوم
110 میکرو گرم فولات
. . برای مطالعه شما



