بادام زمینی

خواص بادام زمینی

بادام زمینی


یکی از دانه های روغنی بسیار با ارز و خوش طعمی است که به آن پسته شامی نیز می گویند

این دانه از گیاهی یک ساله بدست می آید زادگاه اولیه این گیاه برزیل است ولی امروزه در بسیاری از کشورها از جمله ایران نیز می رویدروغن آن به نام آراشید یکی از روغن های مرغوب است که در طباخی و صنعت از آن استفاده می شود
اسیدهای چرب غیراشباع اولئیک و  اسیدهای چرب غیراشباع لینولئیک سهم عمده ای از چربی های بادام زمینی را تشکیل داده و مقادیر قابل توجهی از ویتامین E را تأمین می کنند. بادام زمینی از منابع عالی روی است که در تقویت سیستم ایمنی نقش دارد
همچنین بدلیل دارا بودن اسید فولیک در پیشگیری از بیماریهای قلبی نیز مفید  است
کرۀ بادام زمینی نیز که در سال 1800 به بازار آمد، حاوی مواد مغذی موجود در بادام زمینی بوده و منبع خوب کلسیم و آهن برای گیاهخواران می باشد. انواع کم چربی آن نیز به بازار آمده است.

مواد مغذی موجود در 100 گرم بادام زمینی
564 کالری

26 گرم پروتئین

46 گرم چربی

6 گرم فیبر

10 میلی گرم ویتامین E

60 میلی گرم کلسیم

3 میلی گرم آهن

4 میلی گرم روی

3 میکرو گرم سلنیوم

110 میکرو گرم فولات

CLA چربی خوب یا بد؟

Gestational Diabetes Mellitus دیابت حاملگی چیست ؟

5 روش سریع برای سفت كردن شكم

. . برای مطالعه شما

سیر
سیر سير و خواص مهم دارويی آن يکی از قديمی ترين گياهان مورد مصرف غذايی و دارويی گياه سير است. قديمی ترين اسناد به جای مانده در مورد سير مربوط به کتيبه های سومريان اس...
علل سوء هاضمه و نفخ
علل سوء هاضمه و نفخ علل سوء هاضمه و نفخ: 1- علل جسمی روانی: مشکلات روحی روانی( بطور خوداگاه یا نا خوداگاه) باعث ایجاد تظاهرات بالینی میشوند 2- بیماریهای مری: رفلاکس- اشالازی- انس...
ميگرن معضل امروز بسياري از افر...
ميگرن معضل امروز بسياري از افر... ميگرن معضل امروز بسياري از افراد بيش از 90 درصد افراد در طول عمر خود، سردرد را تجربه كرده اند. اكثر سردردها مدت زمان كوتاهي طول مي كشد. براي مثال ، سردردي كه ب...
ميزان مواد موجود در غذاهاي اير...
ميزان مواد موجود در غذاهاي اير... ميزان مواد موجود در غذاهاي ايراني براي يك نفر نام غذا نام مواد اوليه مورد نياز براي بزرگسالان چلوكباب كوبيده گوشت با استخوان 120 گرم يا بي استخوان ...