نارگیل
خواص نارگیل و روغن نارگیل
روغن نارگیل برخلاف سایر خشکبار و منابع گیاهی روغن ها بیشتر چربی نارگیل بصورت اشباع شده است و برای قلب و چربی خون مضر است
شیرۀ نارگیل که در مرکز آن قرار دارد، حاوی مقادیری ویتامین ث است. مواد مغذی موجود در 100 گرم نارگیل به قرار زیر است:
مواد مغذی موجود در 100گرم نارگیل تازه
351 گرم کالری
3 گرم پروتئین
36 گرم چربی
7 گرم فیبر
1 میلی گرم ویتامین E
1 میلی گرم کلسیم
2 میلی گرم آهن
1 میلی گرم روی
1 میکرو گرم سلنیوم
26 میکرو گرم فولات
. . برای مطالعه شما

رژیم عذایی دیابت
روش محاسبه و برنامه ریزی رژیم بیماران دیابتی با استفاده از فهرست جایگزینی غذا
مرحله اول: تعیین انرژی و مواد مغذی رژیم غذایی بیماردیابتی
روش مختلفی برای محاسبۀ...

تخم مرغ
وضعیت مصرف تخم مرغ در کشور
گروه اقتصادي: با حضور مسوولان وزارت جهاد كشاورزي و بهداشت و تشكلهاي توليد، «ديروز» همايش تخممرغ و سلامتي با توصيه مصرف...

تاثیر جنسیت و وضعیت اقتصادی بر...
تاثیر جنسیت و وضعیت اقتصادی بر چاقی و اضافه وزن
جنس
جنس نیز یکی از فاکتورهای مهم در ایجاد چاقی می باشد. متابولیسم پایه در مردان بالاتر از زنان بوده و به هم...

روش تشخیص و تفسیر آزمایش حساسی...
تشخیص حساسیت غذاییتشخیص حساسیت به غذا همواره با مشکلاتی روبرو است و به طور عمده به کمک سابقه و هم چنین با اطلاعاتی در مورد نتیجه ی دوری از ماده ی غذایی حساسیت ز...
Keywords: