روش های عرضه میگو در بازار
روش های عرضه میگو در بازار
1- عرضه میگو با سر
در صورتی که صید میگو به طور کامل بهداشتی بوده و در حمل و نقل و نگه داری آن کلیه موارد بهداشتی رعایت شده باشد. میگو را می توان با سر و کامل در بازار عرضه کرد. در این حالت میگوی خریداری شده دارای کیفیت بالایی بوده و هیچ تغییر شیمیایی دیگری نیز در آن ایجاد نشده است. در میگوهای پرورشی چون صید کاملاً بهداشتی و کنترل شده انجام می گیرد لذا خرید میگوی با سر و با کیفیت بالاتر، ساده خواهد بود.
2- میگوی بی سر
در صید دریا به دلیل نحوۀ صید و خطر افزایش آلودگی و فساد در میگو، بلافاصله پس از صید یا پس از انتقال به کاخانه عمل آوری، میگو بی سر شده و به صورت معلق، در محلول نگه دارنده منجمد می شود. بی سر کردن میگو و عمل آوری آن باید کاملاً در مراکز عمل آوری میگو و زیر نظر دامپزشک متخصص انجام شود تا سلامت میگوی مورد استفاده جهت بسته بندی تایید شده باشد.
3 میگوی بی سر و پوسته
در حالتی که میگو از نظر استحکام پوسته و سر دچار مشکل باشند، سر و پوسته میگو را جدا کرده و میگو را به صورت پاک شده که اصطلاحاً P.U.D گفته می شود. در بازار عرضه می کنند.
در مسافرت از خوردن غذاهای کنسروی اجتناب کنید
تاریخچه، اهمیت و نقش سوسیس و کالباس در تغذیه
. . برای مطالعه شما



