فواید مصرف هندوانه
فواید مصرف هندوانه:
منبع خوب ویتامین A (این ویتامین نقش مهمی در حفظ سلامتی انسان دارد) بدین صورت که موجب افزایش قدرت دید در تاریکی می شود) - از طریق حفظ سلامتی پوست و بافت های بدن، از بروز عفونت جلوگیری می کند- حفاظت از حس های شنوایی، چشایی و پایداری رشد نرمال جنین
لازم است بدانید که 2 فنجان آب هندوانه 20 درصد از نیاز روزانه ویتامین A را تأمین می کند.
منبع خوبی از ویتامین C : ویتامین C وظایف زیادی در بدن دارد. همانطور که می دانید ویتامین C یک آنتی اکسیدان می باشد و از سلول ها در برابر تخریب در اثر رادیکال های آزاد محافظت می کند. مطالعات نشان می دهد تخریب سلول ها توسط رادیکال های آزاد باعث به وجود آمدن بیماری های مزمن مانند سرطان و امراض قلبی می شود.
آنتی اکسیدان هایی مثل ویتامین C باعث اختلال در تأثیرات رادیکال های آزاد می شود. همچنین این ویتامین برای تولید و ثبات کلاژن شده و توانایی بدن را در برابر مبارزه علیه عفونت بالا می برد و باعث حفظ سلامتی مویرگ ها و لثه می شود. یک فنجان آب هندوانه 30 میلی گرم ویتامین C فراهم می کند.
تولید کننده پتاسیم: ثابت شده است غذاهایی که مقدار پتاسیم بالایی دارند باعث کاهش فشارخون می شود. همچنین پتاسیم باعث تنظیم مایعات و مواد معدنی داخل و خارج سلول می شود. کارهای دیگر پتاسیم عبارت است از: تأثیر در فعالیت های ماهیچه ای، انتقال پیامهای عصبی. یک مطالعه در دانشگاه هاروارد نشان داد، مردانی که در رژیم خود از مواد غذایی حاوی لیکوپن مانند گوجه فرنگی و محصولات آن استفاده می کردند کمتر به سرطان، به خصوص سرطان پروستات مبتلا شده بودند. 92 درصد آب دارد: تأمین آب بدن بسیار ضروری است و کمبود آب باعث به وجود آمدن بیماری های خاص می شود. 92 درصد از هندوانه آب است و می تواند نیاز بدن را تا حدودی رفع کند.
کم چربی و بدون کلسترول: در میان دیگر خواص، هندوانه بدون چربی و کلسترول است. در کنار این مطلب متذکر می شویم دانشمندان این طور می پندارند رژیم هایی که حاوی مقدار متوسط چربی و کلسترول است باعث سلامتی عمومی بدن شده و در جلوگیری از امراض مزمن نقش دارد. فراموش نکنید: همیشه قبل از بریدن هندوانه، آنرا با آب لوله کشی بشوئید. در صورتی که این را انجام ندهید، باکتری های موجود در سطح هندوانه وارد آن شده و موجب مسمومیت می شود.
. . برای مطالعه شما



