غربالگری و جمع آوری اطلاعات اولیه از بیمار

 غربالگری و جمع آوری اطلاعات اولیه از بیمار

اطلاعات تغذیه

الف - غربالگری و جمع آوری اطلاعات اولیه از بیمار

اولین قدم در ارزیابی تغذیه ای به دست آوردن تاریخچه بیماری از پرونده بیمار است. تاریخچه پزشکی به منظور شناسایی عوامل موثر در وضعیت تغذیه بررسی می شود.

ب- از بیماری که به طور واضح دچار ضعف جسمانی یا سوء تغذیه باشد، می توان تا مشخص شدن نتایج آزمایش های بیو شیمیایی، معاینات بالینی به عمل آورد. این معاینات شامل ارزیابی آن دسته از علائم فیزیکی است که موید کمبود های غذایی هستند، از جمله مشاهده پوست، مو، سر، چشم ها، دهان، شکم و قسمت های انتهایی بدن. علائم مهم در تشخیص بالینی کمبود یا دریافت بیش از حد ویتامین ها، املاح، پروتئین  و کالری در پیوست 2 آورده شده است. بیشتر این علائم فیزیکی برای یک کمبود تغذیه ای مشخص، اختصاصی نیستند و باید با سابقه پزشکی بیمار، نشانگر تن سنجی و یافته های آزمایشگاهی تکمیل شوند تا بتوان نوع بیماری را به درستی تشخیص داد.

جدول مقدار ویتامین محلول در آب مورد نیاز

ارزیابی تغذیه ای: نشانگرهای بالینی

. . برای مطالعه شما

5 قانون برای لاغر شدن و لاغر م...
5 قانون برای لاغر شدن و لاغر م... 5 قانون زندگی قانون1:يا موفق مي‌شويد يا نمي‌شويد، يا به‌دست مي‌آوريد يا از دست مي‌دهيد.استراتژي شما: جزء آن دسته افرادي باشيد كه موفق‌اند، آن‌هايي كه به‌دست مي‌...
اصول علمی  کنترل وزن
اصول علمی کنترل وزن اصول علمی در مورد کنترل وزن برنامه ریزی یک رژیم غذایی موفق به قصد کاهش وزن، فقط بر پایه انرژی می باشد. اگر فردی طی مدت زمان معین، کالری کمتری مصرف کند، چربی اضا...
چه بخوريم تا لاغر شويم؟
چه بخوريم تا لاغر شويم؟  چگونه سریعتر لاغر شويم؟   اگر تصميم به لاغر شدن و كاهش وزن گرفته‌ايد و از وضعيت فعلي خود راضي نيستيد، مطمئن باشيد يك رژيم غذايي سخت و شديد يا انجام تمرينات ور...
چند تذکر مهم اختلال در تحمل گل...
چند تذکر مهم اختلال در تحمل گل... چند تذکر مهم اختلال در تحمل گلوکز (IGT):عدم تحمل گلوکز 1.    به منظور کنترل قند خون و جلوگیری از نوسانات شدید آن، بهتر است که در همه موارد از 6-...