غربالگری و جمع آوری اطلاعات اولیه از بیمار

 غربالگری و جمع آوری اطلاعات اولیه از بیمار

اطلاعات تغذیه

الف - غربالگری و جمع آوری اطلاعات اولیه از بیمار

اولین قدم در ارزیابی تغذیه ای به دست آوردن تاریخچه بیماری از پرونده بیمار است. تاریخچه پزشکی به منظور شناسایی عوامل موثر در وضعیت تغذیه بررسی می شود.

ب- از بیماری که به طور واضح دچار ضعف جسمانی یا سوء تغذیه باشد، می توان تا مشخص شدن نتایج آزمایش های بیو شیمیایی، معاینات بالینی به عمل آورد. این معاینات شامل ارزیابی آن دسته از علائم فیزیکی است که موید کمبود های غذایی هستند، از جمله مشاهده پوست، مو، سر، چشم ها، دهان، شکم و قسمت های انتهایی بدن. علائم مهم در تشخیص بالینی کمبود یا دریافت بیش از حد ویتامین ها، املاح، پروتئین  و کالری در پیوست 2 آورده شده است. بیشتر این علائم فیزیکی برای یک کمبود تغذیه ای مشخص، اختصاصی نیستند و باید با سابقه پزشکی بیمار، نشانگر تن سنجی و یافته های آزمایشگاهی تکمیل شوند تا بتوان نوع بیماری را به درستی تشخیص داد.

جدول مقدار ویتامین محلول در آب مورد نیاز

ارزیابی تغذیه ای: نشانگرهای بالینی

. . برای مطالعه شما

سرماخوردگي و مكمل هاي تغذيه اي
سرماخوردگي و مكمل هاي تغذيه اي سرماخوردگي و مكمل هاي تغذيه ايسرماخوردگي و گلودرد يك عفونت حاد( كوتاه مدت) ويروسي در قسمت مجراي تنفسي فوقاني است كه از طريق هوا مانند عطسه كردن يا تماس با افراد...
علائم کمبود ویتامین
علائم کمبود ویتامین   يافته هاي باليني علت ميزان بروز كمبود افزايش ناخنها و مو پرچمي شدن مو موي شكننده و سست ريشه كم پشتي مو موي پيچدار (فردار ) ، غير شفا...
تحصیل در رشته تغذیه انتخاب رشت...
تحصیل در رشته تغذیه انتخاب رشت... علوم تغذيه هدف : «علم تغذيه مجموعه وسيعي از اطلاعات و دانش‌ بشري است كه به ارتباط بين غذا و سلامتي موجود زنده مي‌پردازد و با عواملي مانند بيولوژي، بيوشيمي، علوم...
اطلاعات خود را راجع به آجیل اف...
اطلاعات خود را راجع به آجیل اف... اطلاعات خود را راجع به آجیل افزایش دهید. پسته شامی (بادام زمینی) در اصل یک نوع از حبوبات می باشد و مغز نیست. پوسته نوعی بادام زمینی قهوه ای می باشد و بادام زمین...