غربالگری و جمع آوری اطلاعات اولیه از بیمار
غربالگری و جمع آوری اطلاعات اولیه از بیمار
الف - غربالگری و جمع آوری اطلاعات اولیه از بیمار
اولین قدم در ارزیابی تغذیه ای به دست آوردن تاریخچه بیماری از پرونده بیمار است. تاریخچه پزشکی به منظور شناسایی عوامل موثر در وضعیت تغذیه بررسی می شود.
ب- از بیماری که به طور واضح دچار ضعف جسمانی یا سوء تغذیه باشد، می توان تا مشخص شدن نتایج آزمایش های بیو شیمیایی، معاینات بالینی به عمل آورد. این معاینات شامل ارزیابی آن دسته از علائم فیزیکی است که موید کمبود های غذایی هستند، از جمله مشاهده پوست، مو، سر، چشم ها، دهان، شکم و قسمت های انتهایی بدن. علائم مهم در تشخیص بالینی کمبود یا دریافت بیش از حد ویتامین ها، املاح، پروتئین و کالری در پیوست 2 آورده شده است. بیشتر این علائم فیزیکی برای یک کمبود تغذیه ای مشخص، اختصاصی نیستند و باید با سابقه پزشکی بیمار، نشانگر تن سنجی و یافته های آزمایشگاهی تکمیل شوند تا بتوان نوع بیماری را به درستی تشخیص داد.
. . برای مطالعه شما



