غربالگری و جمع آوری اطلاعات اولیه از بیمار

 غربالگری و جمع آوری اطلاعات اولیه از بیمار

اطلاعات تغذیه

الف - غربالگری و جمع آوری اطلاعات اولیه از بیمار

اولین قدم در ارزیابی تغذیه ای به دست آوردن تاریخچه بیماری از پرونده بیمار است. تاریخچه پزشکی به منظور شناسایی عوامل موثر در وضعیت تغذیه بررسی می شود.

ب- از بیماری که به طور واضح دچار ضعف جسمانی یا سوء تغذیه باشد، می توان تا مشخص شدن نتایج آزمایش های بیو شیمیایی، معاینات بالینی به عمل آورد. این معاینات شامل ارزیابی آن دسته از علائم فیزیکی است که موید کمبود های غذایی هستند، از جمله مشاهده پوست، مو، سر، چشم ها، دهان، شکم و قسمت های انتهایی بدن. علائم مهم در تشخیص بالینی کمبود یا دریافت بیش از حد ویتامین ها، املاح، پروتئین  و کالری در پیوست 2 آورده شده است. بیشتر این علائم فیزیکی برای یک کمبود تغذیه ای مشخص، اختصاصی نیستند و باید با سابقه پزشکی بیمار، نشانگر تن سنجی و یافته های آزمایشگاهی تکمیل شوند تا بتوان نوع بیماری را به درستی تشخیص داد.

جدول مقدار ویتامین محلول در آب مورد نیاز

ارزیابی تغذیه ای: نشانگرهای بالینی

. . برای مطالعه شما

درد مفصل
درد مفصل آیا مفاصل شما هم درد می کند  ؟ Perhaps an achy ankle or sore knee is making it difficult to enjoy a run through your favorite park or even a short walk?  شاید د...
میگو و خواص غذائی آن  SHRIMP
میگو و خواص غذائی آن SHRIMP میگو و ارزش غذائی آن  SHRIMP آناتومی میگو تنوع گونه ای میگو در خلیج فارس سیکل زندگی میگو به سه دوره کلی تقسیم می شود. ارزش غذایی میگو در عالم حیات تنوع مخلوقات...
رژیم غذایی نارسایی مزمن کلیوی
رژیم غذایی نارسایی مزمن کلیوی رژیم غذایی نارسایی مزمن کلیوی   اهداف:1-    به حداقل رساندن میزان مواد زائد خون و جلوگیری از مسمومیت اورمیک از طریق کنترل پروتئین دریافتی.2-...
ارتباط مرگبار بين چاقي و سرطان
ارتباط مرگبار بين چاقي و سرطان ارتباط مرگبار بين چاقي و سرطان: بر طبق مطالعه اي که ارتباط چاقي و سرطان را بيشتر از قبل نشان داده است چنين نتيجه گيري شده است که کاهش وزن و لاغر شدن مي تواند م...