نشانه های خطر تغذیه ای
نشانه های خطر تغذیه ای
- وزن
- لاغری بیش از حد: وزن کمتر از 80% معمول
- چاقی بیش از حد: وزن بیش از 120% وزن مطلوب برای قد
- کاهش وزن غیر ارادی: کاهش وزن بیش از یا مساوی 10% وزن همیشگی در عرض 6 ماه
2- شاخصهای بیوشیمیایی
- آلبومین سرم کمتر از g/dl 5/3
- تعداد کل لنفوسیتها (TLC) کمتر از mm3/1500
3- محدودیت دریافت غذایی
- کاهش مواد غذایی دریافتی طی 7 روز گذشته.
4- نوع بیماری/استرس
- اتلاف مواد مغذی، مثال: در سندروم های سوء جذب، سندروم روده کوتاه، وجود فیستول در دستگاه گوارش و در دیالیز.
- افزایش نیازهای متالولیکی، مثال: در جراحی، عفونت، آسیب و هنگام استفاده از داروهایی که خواص کاتابولیکی دارند.
- بیماریهایی که بیش از 3 هفته طول می کشند.
- نوع بیماری، مثال: سرطان، بیماریهای دستگاه گوارش، ناتوانی در جویدن و بلع غذا، تأخیر در التیام زخمها، زخم بستر، اعتیاد و سوء تغذیه.
. . برای مطالعه شما



