تغذیه با لوله
تغذیه با لوله
کفایت تغذیه ای در تغذیه با لوله
اهداف تغذیه با لوله :
تأمین نیازهای غذایی و در نهایت جلوگیری از تحلیل بافتها و سوء تغذیه در بیمارانی که قادر یا مایل به دریافت غذا به اندازه کافی از طریق دهان نیستند.
* توجه: شرط اول در استفاده از تغذیه از راه لوله فعالیت طبیعی دستگاه گوارش است.
موارد کاربرد تغذیه با لوله:
1- سوء تغذیه از نوع کالری پروتئین در بیمارانی که قادر به دریافت کافی مواد غذایی در عرض یک هفته نبوده اند.
2- مشکلات جدی در بلع غذا
3- سوختگی، آسیب و عفونتهای شدید که نیازهای تغذیه ای را افزایش می دهند.
4- در برخی از سرطانها که به شیمی درمانی خفیف یا پرتودرمانی نیاز است، بیمار به علت کمی اشتها، حالت تهوع، استفراغ و افسردگی قادر به تأمین نیازهای تغذیه ای خود از راه دهان نمی باشند.
5- در برخی بیماران کلیوی و کبدی.
کفایت تغذیه ای در تغذیه با لوله :
در تغذیه با لوله می توان نیازهای تغذیه ای بیمار را از طریق ارزیابی مقدار کالری و پروتئین مورد نیاز با استفاده از فرمولهایی مانند "Harrs - Benedict" با در نظر گرفتن ضریب استرس و فعالیت محاسبه نمود.
حداکثر 3000 کیلوکالری در روز می توان از راه لوله به بیمار رساند.
. . برای مطالعه شما



