روش تهیه‌ی جوجه‌ی عسل طلا

آب سرد و نمک و عسل را در یک ظرف بزرگ با هم مخلوط نمایید. آن قدر مواد را به هم بزنید تا نمک کاملاً حل شود. جوجه را داخل ترکیب آب و عسل بگذارید.
 
مواد لازم:

آب سرد                                             3 فنجان

عسل                                               یک چهارم فنجان

سینه مرغ بدون پوست و استخوان     دو عدد

شیر بدون چربی                                یک چهارم فنجان

آرد                                                    یک فنجان

فلفل سیاه                                        یک قاشق چای خوری

پودر سیر                                           نصف قاشق چای خوری

نمک                                                 مقداری

فلفل قرمز                                        کمی

روغن                                                برای سرخ کردن

 
روش تهیه:

* آب سرد و نمک و عسل را در یک ظرف بزرگ با هم مخلوط نمایید. آن قدر مواد را به هم بزنید تا نمک کاملاً حل شود. جوجه را داخل ترکیب آب و عسل بگذارید.

* یک ظرف یا کاسه سنگین روی تکه های مرغ بگذارید تا آن‌ها را ته ظرف نگه دارد و تمام قسمت‌های آن در محلول آب و عسل قرار بگیرد.

* سپس کل ظرف را با پلاستیک بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

* بعد از یک ساعت، مرغ را از آب بیرون بیاورید و خشک کنید.

* تکه‌های مرغ را درون یک کاسه بگذارید و روی آن‌ها شیر بریزید.

* شیر و مرغ می‌بایست به مدت 15 دقیقه در دمای اتاق قرار بگیرند.

* آرد، فلفل سیاه و پودر سیر و فلفل قرمز را با هم مخلوط نمایید.

* تکه‌های مرغ را در ترکیب آرد بغلتانید تا تمام قسمت‌های آن‌ها از ترکیب آرد پوشانده شود.

* سپس مرغ‌ها را 15 دقیقه روی توری فلزی کباب پزی قرار دهید.

* روغن را در ماهیتابه بریزید و حرارت دهید و تکه‌های مرغ را داخل آن سرخ نمایید.

* سپس آن‌ها را به ظرف دیگری منتقل نمایید و 5 دقیقه صبر کنید تا سرد شوند.

ترجمه: زهرا امیری

بخش تغذیه و آشپزی تبیان

منبع: allrecipes

 
مطالب مرتبط:

روش تهیه‌ی جوجه فانتزی!

بال مرغ کنجدی شیرین

مرغ انگشتی با سس عسل

بفرمایید جوجه طلایی!

آشنایی با روش تهیه‌ی مرغ با سس لیمو

مرغ ترش و شیرین

آشنایی با روش تهیه‌ی مرغ ترکی

مرغ مراکشی مخصوص

روش تهیه‌ی خوراک مرغ چوبی

. . برای مطالعه شما

مقایسه روشهای اندازه گیری چربی...
مقایسه روشهای اندازه گیری چربی... روش های گران تر و دقیق تراندازه گیری چربی بدن  عبارتند از:1-    روش وزن کردن زیر آب: این روش با اندازه گیری چگالی بدن از طریق اندازه گیری ح...
پرخوری عصبی (بلمیا نوروزا)
پرخوری عصبی (بلمیا نوروزا) پرخوری عصبی (بلمیا نوروزا) این اختلال شایع تر از بی اشتهایی عصبی بوده و عبارت است از خوردن غذا بیشتر از آن چه که افراد در شرایط و مدت مشابه می خورند و با احساس ...
کودکان بيش فعال
کودکان بيش فعال بچه های فلفلی روحيه کودکان و نوجوانان با يکديگر متفاوت است ولی همه آنها دوره هايي از هيجان و اضطراب را تجربه می کنند. برخی کودکان و نوجوانان بيش فعال هستند . دس...
ترکیبات شیر
ترکیبات شیر ترکیبات شیر   ترکیبات عمده شیر را آب، چربی، پروتئین، لاکتوز (قند شیر)، ویتامین ها و مواد معدنی تشکیل می دهند. شیر یک ترکیب مغذی و کامل می باشد. در جدول 1 و...