روش تهیه‌ی جوجه‌ی عسل طلا

آب سرد و نمک و عسل را در یک ظرف بزرگ با هم مخلوط نمایید. آن قدر مواد را به هم بزنید تا نمک کاملاً حل شود. جوجه را داخل ترکیب آب و عسل بگذارید.
 
مواد لازم:

آب سرد                                             3 فنجان

عسل                                               یک چهارم فنجان

سینه مرغ بدون پوست و استخوان     دو عدد

شیر بدون چربی                                یک چهارم فنجان

آرد                                                    یک فنجان

فلفل سیاه                                        یک قاشق چای خوری

پودر سیر                                           نصف قاشق چای خوری

نمک                                                 مقداری

فلفل قرمز                                        کمی

روغن                                                برای سرخ کردن

 
روش تهیه:

* آب سرد و نمک و عسل را در یک ظرف بزرگ با هم مخلوط نمایید. آن قدر مواد را به هم بزنید تا نمک کاملاً حل شود. جوجه را داخل ترکیب آب و عسل بگذارید.

* یک ظرف یا کاسه سنگین روی تکه های مرغ بگذارید تا آن‌ها را ته ظرف نگه دارد و تمام قسمت‌های آن در محلول آب و عسل قرار بگیرد.

* سپس کل ظرف را با پلاستیک بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

* بعد از یک ساعت، مرغ را از آب بیرون بیاورید و خشک کنید.

* تکه‌های مرغ را درون یک کاسه بگذارید و روی آن‌ها شیر بریزید.

* شیر و مرغ می‌بایست به مدت 15 دقیقه در دمای اتاق قرار بگیرند.

* آرد، فلفل سیاه و پودر سیر و فلفل قرمز را با هم مخلوط نمایید.

* تکه‌های مرغ را در ترکیب آرد بغلتانید تا تمام قسمت‌های آن‌ها از ترکیب آرد پوشانده شود.

* سپس مرغ‌ها را 15 دقیقه روی توری فلزی کباب پزی قرار دهید.

* روغن را در ماهیتابه بریزید و حرارت دهید و تکه‌های مرغ را داخل آن سرخ نمایید.

* سپس آن‌ها را به ظرف دیگری منتقل نمایید و 5 دقیقه صبر کنید تا سرد شوند.

ترجمه: زهرا امیری

بخش تغذیه و آشپزی تبیان

منبع: allrecipes

 
مطالب مرتبط:

روش تهیه‌ی جوجه فانتزی!

بال مرغ کنجدی شیرین

مرغ انگشتی با سس عسل

بفرمایید جوجه طلایی!

آشنایی با روش تهیه‌ی مرغ با سس لیمو

مرغ ترش و شیرین

آشنایی با روش تهیه‌ی مرغ ترکی

مرغ مراکشی مخصوص

روش تهیه‌ی خوراک مرغ چوبی

. . برای مطالعه شما

براي تقويت مغز لبنيات بخوريد
براي تقويت مغز لبنيات بخوريد هرچند اغلب اوقات تصور مي‌شود كه مصرف لبنيات به دليل پيشگيري از چاقي و ابتلا به بيماري‌هاي قلبي بايد محدود شود اما در يك آزمايش جديد معلوم شد كه مصرف اين گروه از...
هلو
هلو   هلو با پوست نرم و گوشت شیرین خود، یکی از بهترین میوه‌های تابستانی است. هلو موادمغذی بسیاری را با کالری کم و بدون چربی فراهم می‌کند که می‌تواند انتخاب بسیار س...
مشکلات تغذیه ای پیوند کلیه  و ...
مشکلات تغذیه ای پیوند کلیه و ... 1-    برخی از مشکلات تغذیه ای پیوند کلیه  و راه حلهای پیشنهادی در جدول زیر ارائه شده است. جدول 4-35. برخی مشکلات تغذیه ای بیماران پیوند کلی...
لوتئین، سلطان آنتی‌اکسیدان‌ها
لوتئین، سلطان آنتی‌اکسیدان‌ها لوتئین به عنوان یک آنتی‌اکسیدان در برخی مواد غذایی مثل سبزیجات برگ‌دار و تیره رنگ مانند کلم برگ و کاهو با برگ‌های سبز تیره یافت می‌شود. لوتئین در زرده تخم‌مرغ ...