کیک گلابی


برای تهیه کرم روی کیک، خامه ترش و تکه های شکلات را در یک ماهیتابه کوچک بریزید و روی حرارت بسیار کم قرار دهید.


 

مواد لازم برای کیک:

کره                                 250 گرم + مقداری برای چرب نمودن قالب

شکر                               250 گرم

آرد                                   200 گرم

آرد سبوس دار                  50 گرم

بادام آسیاب شده 

...

برای تهیه کرم روی کیک، خامه ترش و تکه های شکلات را در یک ماهیتابه کوچک بریزید و روی حرارت بسیار کم قرار دهید.


 

مواد لازم برای کیک:

کره                                 250 گرم + مقداری برای چرب نمودن قالب

شکر                               250 گرم

آرد                                   200 گرم

آرد سبوس دار                  50 گرم

بادام آسیاب شده            100 گرم

بیکینگ پودر                     1 قاشق چای خوری

دارچین                            1 قاشق چای خوری

زنجبیل                            به مقدار لازم

جوز هندی                      به مقدار لازم

فندق                             50 گرم

بادام                               50 گرم

پسته                             50 گرم

شکلات تلخ خرد شده     100 گرم

تخم مرغ زده شده           3 عدد بزرگ

عصاره بادام                     1 قاشق چای خوری

گلابی                             2 عدد

 

مواد لازم برای کرم:

خامه ترش                     300 میلی لیتر

شکلات تلخ                   100 گرم

شکلات شیری              100 گرم

 

روش تهیه:

* دمای فر را روی 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم نمایید. قالب را کاملاً با کره چرب کنید و با کاغذ شیرینی پزی بپوشانید.

* شکر، آردها؛ بادام آسیاب شده، بیکینگ پودر و ادویه ها را با هم مخلوط نمایید.

* مغز بادام و پسته و فندق و را خرد، و با هم مخلوط کنید. دو قاشق غذاخوری از آن را برای تزئین نگه دارید و باقیمانده آن را همراه با شکلات خرد شده به مخلوط آرد، اضافه نمایید.

* کره ذوب شده را با تخم مرغ و عصاره بادام مخلوط نمایید و خوب به هم بزنید.

* سپس آن‌ها را روی مخلوط آرد و شکلات بریزید و مواد را کاملاً به هم بزنید.

* گلابی‌های خرد شده را بیفزایید. خمیر آماده شده را داخل قالب بریزید و به مدت 45 دقیقه داخل فر قرار دهید. سپس سطح آن را با فویل بپوشانید و به مدت 20 دقیقه دیگر در فر بگذارید. چنگالی را داخل کیک فرو ببرید اگر محتویات کیک به آن نچسبید می‌توانید آن را از فر خارج نمایید. سپس آن را همراه با قالب به مدت یک شب داخل یخچال قرار دهید.

* برای تهیه کرم روی کیک، خامه ترش و تکه های شکلات را در یک ماهیتابه کوچک بریزید و روی حرارت بسیار کم قرار دهید. آن‌ها را مرتب به هم بزنید تا ذوب شوند. سپس آن را به مدت یک شب داخل یخچال نگه داری کنید.

* کیک را از قالب بیرون بیاورید. سطح کیک را با کرم شکلاتی بپوشانید و با مغز بادام و فندق و پسته، تزئین نمایید.  

کیک گلابی، عصرانه‌ای است دل‌پذیر و مطبوع برای جمع گرم و دل انگیز شما. نوش جان

ترجمه: زهرا امیری

بخش تغذیه و آشپزی تبیان

منبع: goodfood

 

. . برای مطالعه شما

بادام زمینی
بادام زمینی خواص بادام زمینی یکی از دانه های روغنی بسیار با ارز و خوش طعمی است که به آن پسته شامی نیز می گویند این دانه از گیاهی یک ساله بدست می آید زادگاه اولیه این گیاه ...
گسترش چاقي در دنيا (ايران)
گسترش چاقي در دنيا (ايران) بیماری چاقی چاقی و اضافه وزن سابقا به عنوان یک مشکل در کشورهای با درآمد بالا تلقی می گردید اما در حال حاضر به طور چشمگیری در کشورهای با درآمد پایین و متوسط و ب...
علل درد های ناحیه معده ( اپی گ...
علل درد های ناحیه معده ( اپی گ... علل درد های ناحیه معده ( اپی گاستر) این بیماری ها ممکن است  علل درد در ناحیه معده  باشد  که در مقالات بعدی به ترتیب به هرکدام خواهیم پرداخت اختلالات قفسه سینه ...
چند نکته مهم در مورد داروهای م...
چند نکته مهم در مورد داروهای م... چند نکته مهم در مورد داروهای مصرفی افراد دیابتی :    چند نکته مهم در مورد داروهای مصرفی افراد دیابتی : 1-    گاهی برای بیماران NIDDM قر...