کیک سیب پُر چاشنی


دمای فر را روی 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم نمایید. سطح قالب یا سینی فر را با کره چرب کنید و با کاغذ شیرینی پزی بپوشانید...


 

مواد لازم:

خرما، کاملاً خرد شده        200 گرم

شیر                                 200 میلی لیتر

کره                                  250 گرم + مقداری برای چرب کردن قالب

آرد مخمردار                      280 گرم

شکر قهوه ای نرم      

...

دمای فر را روی 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم نمایید. سطح قالب یا سینی فر را با کره چرب کنید و با کاغذ شیرینی پزی بپوشانید...


 

مواد لازم:

خرما، کاملاً خرد شده        200 گرم

شیر                                 200 میلی لیتر

کره                                  250 گرم + مقداری برای چرب کردن قالب

آرد مخمردار                      280 گرم

شکر قهوه ای نرم             200 گرم

بیکینگ پودر                       نصف قاشق چای خوری

تخم مرغ                           4 عدد بزرگ

چاشنی ترکیبی*              1 قاشق غذاخوری

وانیل                                2 قاشق چای خوری

سیب قرمز                       3 عدد کوچک

آب لیموی تازه                    مقداری

شکر                                 برای تزئین

* (مخلوطی از زنجبیل + دارچین +جوزهندی)

 

روش تهیه:

* دمای فر را روی 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم نمایید. سطح قالب یا سینی فر را با کره چرب کنید و با کاغذ شیرینی پزی بپوشانید.

* شیر و خرما را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بجوشانید. سپس آن را از روی حرارت بردارید و 15 دقیقه صبر کنید تا سرد شود.

* با استفاده از همزن برقی یا مخلوط کن، ترکیب شیر و خرما را کاملاً به هم بزنید تا به صورت پوره دربیاید. سپس آن را به ظرف دیگری منتقل نمایید.

* کره، آرد، شکر قهوه ای، بیکینگ پودر، تخم مرغ، چاشنی ترکیبی و وانیل را به آن اضافه نمایید، و به سراغ مهیا نمودن سیب‌ها بروید.

* سیب‌ها را چهار قاچ و هسته‌ی آن‌ها را جدا نمایید. سپس هر قسمت از سیب را به تکه های باریک، برش بزنید. برش‌های نازک سیب را به آب لیموی تازه آغشته کنید.

* خیلی سریع مواد کیک را با همزن برقی، به هم بزنید تا به صورت خمیری نرم و یکدست دربیاید. سپس آن را به قالب کیک منتقل کنید.

* تکه های سیب را طوری روی آن بچینید که لبه همه برش‌ها، روی هم قرار بگیرد. در کل می‌بایست سه ردیف از برش‌های نازک سیب، روی خمیر چیده شوند.

* قالب را حدود 45 الی 50 دقیقه در فر قرار دهید. سپس چنگالی را در مرکز کیک فروکنید، اگر محتویات کیک به آن نچسبد، می‌توانید قالب را خارج نمایید. مدتی صبر کنید تا کیک داخل آن، خنک شود.

* کیک را به قطعات مربع شکل، برش بزنید و با شکر تزئین نمایید.

بفرمایید کیک سیب! نوش جانتان

ترجمه: زهرا امیری

بخش تغذیه و آشپزی تبیان

منبع: goodfood

 

. . برای مطالعه شما

سیبوترامین - رداکتیل
سیبوترامین - رداکتیل سیبوترامین(رداکتیل): سیبوترامین، یک مهارکننده باز جذب سروتونین _  نوراپی نفرین، بازجذب سروتونین و نوراپی نفرین و به میزان ضعیفی بازجذب دوپامین را مهار می کند. ا...
برنامه غذایی دختر  دار شدن
برنامه غذایی دختر دار شدن برنامه غذایی دختر دار شدن سديممقدار نياز سديم: روزانه معادل 5/0 گرم است.رژيم هاي عادي غذائي معمولاً تا 4 برابر مقدار فوق را تأمين مي كند.منابع غذائي سديم: ...
سیب
سیب سيب  سيب ميوه‌اي است بهشتي،‌ سرشار از ويتامين‌هاي آ، ب، ث و پتاسيم كه در درمان‌هاي طبيعي يا طب نتروپتي، دارويي براي پيشگيري از بيشتر امراض شناخته شده است‌. Eat ...
ورزش لاغر می کند یا نه ؟
ورزش لاغر می کند یا نه ؟ ورزش لاغر می کند یا نه ؟ ورزش  به تنهایی بدون تغذيه و رژیم غذایی صحیح فقط باعث افزایش سطح سلامتی فرد می گردد اما به تنهایی هیچ نو اثر لاغر کنندگی ندارد یا ...