استیک خوش‌مزه


 استیک واقعاً خوش‌مزه امتحان کنید


 

مواد لازم:

روغن                        2 قاشق چای خوری + 1 پیمانه برای سرخ کردن 

زنجبیل رنده شده       نصف قاشق چای خوری

سیر خرد شده           1 قاشق غذاخوری

سس سویا                نصف پیمانه

آب                            نصف پیمانه

شکر قهوه ای تیره     سه چهارم پیمانه

گوشت استیک          نیم کیلوگرم

آرد ذر

...



این استیک واقعاً خوش‌مزه است، امتحان کنید...


 

مواد لازم:

روغن                        2 قاشق چای خوری + 1 پیمانه برای سرخ کردن 

زنجبیل رنده شده       نصف قاشق چای خوری

سیر خرد شده           1 قاشق غذاخوری

سس سویا                نصف پیمانه

آب                            نصف پیمانه

شکر قهوه ای تیره     سه چهارم پیمانه

گوشت استیک          نیم کیلوگرم

آرد ذرت                     یک چهارم پیمانه (می‌توانید از آرد برنج نیز استفاده نمایید)

پیازچه                       2 عدد بزرگ

 

روش تهیه:

* برای تهیه سس، ابتدا 2 قاشق چای خوری روغن را روی حرارت ملایم قرار دهید.

* زمانی که روغن کاملاً داغ نشده، زنجبیل و سیر را داخل آن بریزید. پیش از سرخ شدن سیر، سس سویا و آب را اضافه نمایید.

* شکر قهوه ای را به سایر مواد بیفزایید. دمای گاز را افزایش دهید تا سس شروع به جوشیدن کند و به مدت 2 الی 3 دقیقه بجوشد و غلیظ شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید.

* گوشت را به تکه های کوچک، خرد نمایید.

* تکه های گوشت را درون آرد برنج یا آرد ذرت بریزید تا اطراف آن‌ها، کاملاً از آرد پوشانده شود. حدود 10 دقیقه صبر کنید تا آرد اطراف تکه های گوشت، کمی سفت شود.

* پیازچه ها را به طول حدود 1 الی 1.5 سانتیمتر خرد نمایید.  

* یک پیمانه روغن را روی حرارت قرار دهید. می‌توانید از ماهیتابه کوچکی استفاده نمایید تا این مقدار روغن تمام سطح گوشت‌ها را فرا بگیرد.

* زمانی که روغن داغ شد، تکه های گوشت را درون آن بریزید و حدود 2 دقیقه سرخ نمایید. آن‌ها را کمی به هم بزنید. در این زمان لازم نیست گوشت‌ها، به طور کامل پخته شوند، زیرا آن‌ها را دوباره خواهید پخت. تنها کافی است لبه گوشت‌ها، کمی تیره رنگ شود.

* بعد از مدتی، آن‌ها را از ماهیتابه خارج نمایید و روی دستمال‌های حوله ای پهن کنید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.

* روغن باقیمانده در ماهیتابه را دور بریزید.

* ماهیتابه را روی حرارت بازگردانید. دوباره تکه های گوشت را داخل آن بریزید تا حدود یک دقیقه حرارت ببینند.

* سس را اضافه نمایید تا به مدت یک دقیقه همراه گوشت بجوشند. .

* پیازچه‌های خرد شده را بیفزایید تا همراه سایر مواد، مدتی حرارت ببینند.

* سپس گوشت و پیازچه ها را به ظرف دلخواهتان منتقل نمایید. ولی سس و سایر مخلفات می‌بایست داخل ماهیتابه باقی بمانند و نباید سرو شوند.

* استیک مغولی آماده سرو است.

نوش جان بفرمایید

منبع تبیان.

 گردآوری :

جواد سببحانی

مشاور تغدیه و درمان چاقی

تلفن : 6064720

 

. . برای مطالعه شما

اختلالات روانی خوردن
اختلالات روانی خوردن انواع دیگر اختلالات خوردن اختلالاتی نیز هستند كه نمی‌توان علائم آنها را با دو اختلال گفته (آنورکسیا و بولیمیا ) شده مطابقت داد. در این موارد فرد برخی از علائم ...
اندرومولوژی یا ال پی جی  وكارب...
اندرومولوژی یا ال پی جی وكارب... اندرمولوژی ( ال پی جی ): LPG مکانیسم اثر اندرومولوژی همراه با رژیم درمانی به شرح ذیل است با انباشته شدن چربی روی هم طی سالیان و با گذشت زمان به دلیل کاهش جریان...
تصمیم گیری صحیح
تصمیم گیری صحیح برای کاهش وزن  شدن تصمیم جدی بگیرید   پیش از هر کاری، به طور جدی تصمیم بگیرید که می خواهید لاغر شوید. داشتن تصمیم جدی خیلی مهم است.بدون چنین تصمیمی ا...
دور شکم
دور شکم           ...