استیک خوش‌مزه


 استیک واقعاً خوش‌مزه امتحان کنید


 

مواد لازم:

روغن                        2 قاشق چای خوری + 1 پیمانه برای سرخ کردن 

زنجبیل رنده شده       نصف قاشق چای خوری

سیر خرد شده           1 قاشق غذاخوری

سس سویا                نصف پیمانه

آب                            نصف پیمانه

شکر قهوه ای تیره     سه چهارم پیمانه

گوشت استیک          نیم کیلوگرم

آرد ذر

...



این استیک واقعاً خوش‌مزه است، امتحان کنید...


 

مواد لازم:

روغن                        2 قاشق چای خوری + 1 پیمانه برای سرخ کردن 

زنجبیل رنده شده       نصف قاشق چای خوری

سیر خرد شده           1 قاشق غذاخوری

سس سویا                نصف پیمانه

آب                            نصف پیمانه

شکر قهوه ای تیره     سه چهارم پیمانه

گوشت استیک          نیم کیلوگرم

آرد ذرت                     یک چهارم پیمانه (می‌توانید از آرد برنج نیز استفاده نمایید)

پیازچه                       2 عدد بزرگ

 

روش تهیه:

* برای تهیه سس، ابتدا 2 قاشق چای خوری روغن را روی حرارت ملایم قرار دهید.

* زمانی که روغن کاملاً داغ نشده، زنجبیل و سیر را داخل آن بریزید. پیش از سرخ شدن سیر، سس سویا و آب را اضافه نمایید.

* شکر قهوه ای را به سایر مواد بیفزایید. دمای گاز را افزایش دهید تا سس شروع به جوشیدن کند و به مدت 2 الی 3 دقیقه بجوشد و غلیظ شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید.

* گوشت را به تکه های کوچک، خرد نمایید.

* تکه های گوشت را درون آرد برنج یا آرد ذرت بریزید تا اطراف آن‌ها، کاملاً از آرد پوشانده شود. حدود 10 دقیقه صبر کنید تا آرد اطراف تکه های گوشت، کمی سفت شود.

* پیازچه ها را به طول حدود 1 الی 1.5 سانتیمتر خرد نمایید.  

* یک پیمانه روغن را روی حرارت قرار دهید. می‌توانید از ماهیتابه کوچکی استفاده نمایید تا این مقدار روغن تمام سطح گوشت‌ها را فرا بگیرد.

* زمانی که روغن داغ شد، تکه های گوشت را درون آن بریزید و حدود 2 دقیقه سرخ نمایید. آن‌ها را کمی به هم بزنید. در این زمان لازم نیست گوشت‌ها، به طور کامل پخته شوند، زیرا آن‌ها را دوباره خواهید پخت. تنها کافی است لبه گوشت‌ها، کمی تیره رنگ شود.

* بعد از مدتی، آن‌ها را از ماهیتابه خارج نمایید و روی دستمال‌های حوله ای پهن کنید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.

* روغن باقیمانده در ماهیتابه را دور بریزید.

* ماهیتابه را روی حرارت بازگردانید. دوباره تکه های گوشت را داخل آن بریزید تا حدود یک دقیقه حرارت ببینند.

* سس را اضافه نمایید تا به مدت یک دقیقه همراه گوشت بجوشند. .

* پیازچه‌های خرد شده را بیفزایید تا همراه سایر مواد، مدتی حرارت ببینند.

* سپس گوشت و پیازچه ها را به ظرف دلخواهتان منتقل نمایید. ولی سس و سایر مخلفات می‌بایست داخل ماهیتابه باقی بمانند و نباید سرو شوند.

* استیک مغولی آماده سرو است.

نوش جان بفرمایید

منبع تبیان.

 گردآوری :

جواد سببحانی

مشاور تغدیه و درمان چاقی

تلفن : 6064720

 

. . برای مطالعه شما

تقويت استخوان
تقويت استخوان تقويت استخوان مطالعه اي در مجله پزشكي نيوانگلند ( New England ) بيان مي كرد كه " تزريق داخل وريدي دارويي به نام زولدرونيك اسيد1 با دوز بالا، استخوان ها را خيلي ...
خواص درمانی کرفس
خواص درمانی کرفس كرفس سلطان سبزی‌هاست و تمام بخش‌های این گیاه مفید و شفابخش است. مردم سالاری ؛ دانشمندان بر این عقیده‌اند كه: * كرفس بهترین ماده غذایی برای برطرف كردن عفونت مجار...
عوامل افزایش دهنده و کاهش دهند...
عوامل افزایش دهنده و کاهش دهند... عوامل افزایش دهنده و کاهش دهنده اسید معده عوامل افزایش دهنده اسید معده عوامل کاهش دهنده اسید معده بو، مزه و تصور یک غذا اسیدی شدن ناحیه آنتروم و د...
ورم معده و شکم بزرگ
ورم معده و شکم بزرگ ورم معده و شکم بزرگ مدتي است دچار ورم معده شده‌ام و شكمم فرم نامناسبي گرفته است. آيا راه‌حلي براي درمان اين مشكل وجود دارد؟ ورم‌هاي معده اكثرا ناشي از سوءهاضمه...