پن کیک نارگیل و لیمو

پن کیک نارگیل و لیمو

غذای رژیمی
مواد لازم:
115 گرم آرد جو، چاودار یا گندم کامل و سبوسدار
دو عدد تخم مرغ تازه و بدون مواد شیمیایی، هم زده
200 میلی لیتر (3/4 پیمانه) شیر سویای طبیعی
30 میلی لیتر (دو قاشق غذاخوری) روغن زیتون
آب دو عدد لیمو ترش (از فروشگاه لیمو ترشی خریداری کنید که روی پوستشان روغن و پارافین نزده باشند)
شیر نارگیل
15 میلی لیتر (یک قاشق غذا خوری) نارگیل خشک
طرز تهیه:
آرد را درون کاسه ای اَلک کرده در وسط آن گودی درست کنید؛ آرام آرام تخم مرغ ها، شیر سویا و روغن را به آن بیفزایید، با دست یا همزن آن ها را مخلوط کنید و هم بزنید. وقتی مخلوط صاف و یک دست شد، به مدت نیم ساعت آن را به کناری بگذارید.
یک ماهیتابه کوچک را داغ کنید و با برس درونش روغن بمالید. 30 میلی لیتر (دو قاشق غذاخوری) از مخلوط درون کاسه را درون ماهیتابه بریزید و ماهیتابه را تکان دهید تا زیر پَن کیک قهوه ای متمایل به طلایی و روی آن حباب هایی ظاهر شود. سپس پن کیک را برگردانده طرف دیگرش را نیز به همین ترتیب سرخ کنید.
آب لیمو ترش، شیر نارگیل و پودر نارگیل خشک را در همزن یا مخلوط کن بریزید و با هم مخلوط کنید. درون هر پن کیک کمی از این سس بریزید، آن را بپیچید و روی آن نیز کمی از این سس بریزید.

. . برای مطالعه شما

آزمایش های تشخیص حساسیت غذایی
آزمایش های تشخیص حساسیت غذایی آزمایش های تشخیص حساسیت غذایی: آزمون تلقیح پوستی و تست های خونی ای (RAST) که وجود آنتی بادی های IgE را در برابر آنتی ژن های خاص بررسی می کنند، آزمون های ساده ا...
کاهش وزن
کاهش وزن       ...
ساز و کارهای ایمونولوژیکی و مو...
ساز و کارهای ایمونولوژیکی و مو... ساز و کارهای ایمونولوژیکی و مولکولی: با وجود سدهای محافظ در دستگاه گوارش، مقادیر کمی از پروتئین های تغییر شکل نیافته وارد جریان خون می شود. افراد معمولی اگرچه ق...
روزه گرفتن
روزه گرفتن رسول خدا صلى الله عليه و آله فرموده اند : الصوم فى الحر جهاد. روزه گرفتن در گرما، جهاد است. بحار الانوار، ج 96، ص 257     شايد روزي فرا رسد كه دانش تمامي نكات م...