دسر موز
دسر موز
این دسر در عین سادگی، سرشار از عطر و طعم و شیرینی طبیعی است. البته اگر موز ها را روی آتش باربکیو یا کباب پز برقی کباب کنید خوشمزه تر می شوند.
مواد لازم:
یک یا دو عدد موز سفت و رسیده برای هر نفر
پنج میلی لیتر (یک قاشق چایخوری) دانه کنجد برای هر نفر
کمی پودر دارچین
طرز تهیه:
موز ها را با پوست روی کباب پز برقی داغ یا آتش باربکیو بگذارید و بپزید، مرتب آن ها را این طرف و آن طرف کنید تا وقتی با چنگال آن ها سوراخ می کنید کاملاً نرم شده باشند. این کار باید ده الی پانزده دقیقه طول بکشد.
وقتی موزها در حال کباب شدن هستند، دانه های کنجد را در ماهیتابه خشکی تفت دهید و مرتب ماهیتابه را تکان دهید تا رنگ کنجد ها قهوه ای طلایی شود. سپس آن ها را درون کاسه کوچکی ریخته، رویش پودر دارچین بریزید و به کناری بگذارید.
پیش از بردن سر سفره، پوست موز ها را بکنید و آن ها را روی دیسی بچینید، سپس مخلوط کنجد و پودر دارچین را رویشان بپاشید.
. . برای مطالعه شما



