دسر شیر یرنج
دسر شیر یرنج
(برای چهار نفر)
مواد لازم:
225گرم(8 انس) برنج قهوه ای
600 میلی لیتر(5/2 پیمانه) شیر سویای شیرین نشده
شیره درخت افرا یا عسل مایع
ورقه های موز (اختیاری)
کمی پودر دارچین(در صورت تمایل)
طرز تهیه:
برنج قهوه ای را خوب شسته،و اگر از پیش قصد درست کردن این دسر را داشتید، آن را از قبل چند ساعت خیس دهید. در غیر این صورت، آن را همراه همراه با 600 میلی لیتر(5/2 پیمانه) آب سرد در قابلمه ریخته، درِ قابلمه را بگذارید و روی اجاق بگذارید تا به جوش بیاید. به مدت ده دقیقه برنج را بجوشانید تا مغز پخت شود، سپس شیر سویا را به آن اضافه کنید و در حالی که شیر برنج را هم می زنید تا ته نگیرد، بگذارید روی شعلۀ کم بجوشد. در این حالت در ظرف یا باید کاملاً برداشته شود و یا به حالت نیمه باز به مدت سی دقیقه بماند. اکنون مخلوط را بچشید، (برخی از انواع شیر سویا شیرین شده اند، این نوع را مصرف نکنید) و شیره درخت افرا را به میزان دلخواه به آن بیفزایید. برنج را تا وقتی که آب آن بسیار کم و نرم و لعابدار شود بپزید.
وقتی شیر برنج حاضر شد، آن را در کاسه های کوچک بریزید و داغ یا کمی خنک شده میل کنید. می توانید شیر برنج را دو تا سه روز در یخچال نگه دارید، اما مطمئن شوید که خیلی سرد نشده باشد چون طعم و مزه آن خراب می شود و آب می اندازد. اگر دوست داشتید، روی پودر دارچین بپاشید یا موز تازه ورق ورق شده بچینید.
. . برای مطالعه شما



