لازانیای سبزیجات
لازانیای سبزیجات
(برای چهار نفر)
این غذای بسیار عالی برای کسانی است که معمولاً زیاد عدس نمی خورند. در این غذا گیاه دریایی نیز وجود دارد، اما چون با بقیه مواد تشکیل دهنده مخلوط شده طعمش چندان مشخص نمی شود، بنابراین می توانید تمام مواد مغذی و با ارزش موجود در آن ها را بخورید و این یکی از آسان ترین روش های به کار بردن این مواد در رژیم غذایی شماست.
مواد لازم:
175 گرم عدس
5 سانتی متر قطعات گیاه دریایی کومبو ( می توان به جای آن از 1 عدد بادمجان و 100گرم قارچ استفاده نمود )
یک عدد پیاز متوسط، حلقه حلقه شده
یک پر سیر، له شده
15 میلی لیتر (2 قاشق غذاخوری) روغن زیتون
400 گرم (14 انس) کنسرو گوجه فرنگی
کمی گیاهان معطر مخلوط با هم
5 میلی لیتر(یک قاشق چایخوری) سس سویا
5 میلی لیتر(یک قاشق چایخوری) میزو
15 میلی لیتر (2 قاشق غذاخوری) سُس یا کچاپ گوجه فرنگی
یک بسته لازانیای کامل، پخته و آبکش شده
طرز تهیه:
در دیگ زودپز، یا قابلمه در دار بزرگی، عدس و گیاه دریایی کومبو (Kombu)- یا به جای کومبو بادمجان ها را شسته و با پوست به صورت مکعب های 5/2 سانتی متری می بریم. در قابلمه پیاز و سیر را با کمی روغن تفت داده، سپس بادمجان ها و قارچ را اضافه کرده، باز کمی تفت می دهیم. پس از آن رب گوجه، پوره گوجه فرنگی، آب سبزیجات، زنجبیل، نمک، فلفل و سبزی معطر را به آن اضافه می کنیم می گذاریم آهسته بپزد و آبش تبخیر شود - را بریزید و آب کافی اضافه کنید تا روی آن ها را بپوشاند. تا وقتی که عدس ها نرم شوند، مخلوط را خوب بپزید، اگر لازم شد آب بیش تری اضافه کنید.
دو ماهیتابه بزرگ یا وُوک1 (ممکن است به ماهیتابه ای نیاز داشته باشید که لبه هایش از ماهیتابه معمولی کمی بلندتر باشد) پیازهای حلقه حلقه شده و سیر را در روغن زیتون کمی تفت دهید تا رنگشان طلایی و نرم شوند. کنسرو گوجه فرنگی و گیاهان معطر را به آن بیفزایید.
وقتی عدس ها پختند، آب آن ها را بگیرید و کنار بگذارید و به مخلوط گوجه فرنگی عدس ها را بیفزایید. در حالی که درجه حرارت پایین است مخلوط را خوب هم بزنید. سپس سُس سویا، میزو و کچاپ یا سس گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید. (وقتی به پختن این غذا عادت کردید و آن را خوب یاد گرفتید، می توانید آخرین مواد تشکیل دهنده را تغییر دهید تا با ذائقه تان جور در آید.) 5 دقیقه دیگر نیز بجوشانید.
مخلوط عدس را همراه با کمی از آب عدس پخته که کنار گذاشته بودید در مخلوط کن بریزید و مدت کوتاهی مخلوط کنید. این مخلوط لایه های مابین لازانیا را تشکیل می دهد، پس نباید زیاده از حد آبدار باشد.
در ظرف مستطیل شکل مخصوص لازانیا و فر، یک لایه لازانیای پخته و آبکش کرده بچینید، روی آن یک لایه از این سُس بریزید و همین طور لایه لایه بچینید تا لایه فوقانی لازانیا باشد. اگر مایل باشید، می توانید پنیر رنده شده نیز روی آن بریزید. فر را از پیش با درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) گرم کرده، لازانیا را درون فر قرار دهید تا زمانی که رنگ لازانیا کمی طلایی شود.
. . برای مطالعه شما



