مقالات تفذیه
آلرژی غذای و حساسیت غذایی

ساز و کارهای ایمونولوژیکی و مولکولی:

با وجود سدهای محافظ در دستگاه گوارش، مقادیر کمی از پروتئین های تغییر شکل نیافته وارد جریان خون می شود. افراد معمولی اگرچه قادرند عکس العمل سریع و بالقوه در برابر مواد خارجی نشان دهند ولی نسبت به آنتی ژن های خارجی تحمل پیدا می کنند.
فرایند  حرارتی:

 

فرایند حرارت، بعضی از غذاها را طوری تغییر می دهد که احتمال بروز واکنش های آلرژیک را با مصرف آن ها، کاهش می دهد.

به عنوان مثال در شیر گاو پروتئین های Whey به آسانی به وسیله ی حرارت، دناتوره می شوند، اما کازئین نسبت به حرارت مقاوم است

. حرارت، امکان بروز واکنش های آلرژیک با تعداد زیادی از میوه جات و سبزیجات را کاهش می دهد.در نتیجه افرادی که به میوه حساسیت دارند بهتر است از میوه جات به صورت پخته استفاده نمایند ..

بنابراین غیر معمول نیست اگر کودکانی را مشاهده کنیم که به عنوان مثال به سیب زمینی و یا آناناس خام حساسیت دارند ولی سیب زمینی و یا آناناس پخته را به راحتی مصرف می کنند.

شاید بخواهید بخوانید

" ویتامینB1 "

اولین ویتامینی که از این گروه ویتامینها کشف شد، ویتامینB1 بود که ن

...