مقالات

آیا #کرونا_و_چاقی ارتباط دارند ؟

تحقیقات مشترک دانشگاههای ادینبورگ ، لیورپول و امپریال کالج لندن نشان داده است که متاسفانه شانس زنده ماندن افراد چاق در موارد شدید Covid-19،کاهش پشمگیری دارد . پاقی در این افراد با کاهش عملکرد ریه و افزایش التهاب در بدن . نحوه متفاوت عملکرد سیستم ایمنی در این بیماران همراه است .

تحقیقات جدید نشان داده است که چاق بودن می تواند شانس زنده ماندن در موارد شدید Covid-19 را کاهش دهد.

در این تحقیق 17000 بیماربستری در انگلستان که مرد بودند ، که بر اثر بیماری کرونا با بستری شدن انجام گرفت .

همانگونه که میدانید کشور آمریکا از بالاترین نرخ مرگ ومیر در دنیا برخوردار بوده‌اند . بیش از 40% بزرگسالان آمریکا دچار چاقی مفرط هستند و این امر نشان دهنده ارتباط مستقیم چاقی بر مرگ ومیر این بیماراندارد .

 

دکتر والتر ویلت ، استاد اپیدمیولوژی و تغذیه در دانشگاه هاروارد T.H می گوید:

قبل از شیوع کرونا و رسیدن COVID-19 کیفیت رژیم غذایی آمریکایی بسیار وحشتناک بود.

خانواده های امریکایی بیش از 27% کالری خویش را از رستوران دریافت می‌کردند و بیشتر این مواد غذایی از کیفیت غذایی ضعیف و کالری بالا ، چربی اشباع ، قند و سدیم بالا برخوردار هستند . و باعث سوء تغذیه و ایجاد التهاب در جمعیت آمریکا گردید . ویکی از دلایل بالا رفتن آمار مرگ و میر ویروس کرونا در این کشور است .

دانشمندان به تازگی شروع به بررسی رفتارهای غذایی مردم در همه گیری های کرده اند.

از شروع کرونا تعداد آشپزی ها در منزل و تغییرات غذایی در مردم این کشور تغییر یافته است ولی کمی برای جلوگیری از مرگ و میر کرونا در آمریکا دیر است .

داشتن الگوی غذایی سالم داشتن وزن مناسب ، استفاده از آنتی اکسیدانها ، ویتامین و انرژی کافی در برنامه غذایی و تحرک کافیباعث جلوگیری از چاقی و افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن میگردد .

همیشه سالم همیشه متناسب

منبع :

https://www.worldobesity.org/news

 

شاید بخواهید بخوانید